Обяви

Предоставяме възможност на всеки професионалист да ползва оборудвания ни кабинет ПОЧАСОВО! Подходящ е за индивидуални и групови сесии!

Сдружение "Психологически център - ДЪГА" търси партньорства с други Сдружения, Фирми, Поликлиники, Общо практикуващи  лекари, Болници, ДКЦ-та, Аптеки, Книжарници, Центрове за красота
Обяви
2016год. Сдружение "Психологически център - ДЪГА" участва в изданието на "Кариера с кауза" с възможности за две позиции: Доброволец и Стажант. 
 
Повече за позициите можете да намерите тук: “Кариера с Кауза” е единственият по рода си кариерен форум в България, който се организира всяка година и е посветен изцяло на професионалната реализация в сферата на гражданския сектор. Целта на инициативата е да популяризира ролята и значението на онези организации у нас, които работят за развитието на гражданската култура и участие, доброволчеството и инициативността в рамките на човешките права, журналистиката, образованието, опазването на околната среда, правото, иноваторството, благотворителността, културата, изкуството, туризма и др. През 2015 г. в изложението ни се включиха 35 неправителствени организации, които предложиха над 68 позиции за стаж, доброволчество и работа. 

Успехът на трите издания на “Кариера с Кауза” ни амбицира да организираме събитие и през 2016-та година. То ще се проведе на 14-ти май в двора Софийския унвиверситет. С него бихме искали да представим неправителствения сектор като надежден и конкурентен работодател. 

Повече информация може да откриете на официалния ни сайт и Facebook страницата ни.

Изпрати
Tyxo.bg counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg