Партньори

Партньори
"ДЪГА 77" ЕООД: 

1. Провеждане на ПСИХОТЕСТ: 
        - за професионални шофьори - кат. С, D, A, T/такси/ - подновяване на всеки 3 години;
        - за отнети книжки /за алкохол и отнети точки/;
       - професионална компетентност.Доставки на малки пратки от адрес до адрес в гр. София;
2. Автокозметика и почистващи препарати;
3. Тетрадки, бележници, календари;
4. Копиране, Ламиниране, Подвързване, Принтиране;

Партньори
Сдружение за развитие на спорта и спортната култура Фуутура – Footura е сдружение с идеална цел и работи изцяло и единствено в полза на спорта, в полза на развитието и налагането на спортния и здравословния начин на живот в обществото - чрез различни дейности като турнири, семинари, школи, събития, подкрепа за спортисти и др.
Фуутура е учредена през 2013 година от група спортисти–непрофесионалисти. За нас практикуването на любимия спорт е много повече от привилегия, а обстановката в страната не позволява едно пълноценно изживяване на това спортно хоби. Затова ние създадохме Сдружение Фуутура и се надяваме да спомогнем както за подобряването на спортната среда като цяло в България, така и за подобреното физическо, психическо и спортно извисяване на всеки един наш член и приятел!
Партньори
Клуб Бастет, София има за основна цел да популяризира и развие женския бокс и кикбокс в България, както и да създаде възможност и интерес за младите жени и момичета да се занимават с тези полезни и красиви бойни спортове.

Причините да започнете тренировки по бокс или кикбокс са много. За всеки, който изпитва необходимост просто да се движи, да изпусне парата и да научи нещо полезно, или пък харесва бокса и кикбокса и иска да тренира някой от тези спортове – клуб Бастет е подходящия спортен клуб.

Клуб Бастет провежда тренировки с ученици (момчета и момичета на мин. възраст 11 години) и юноши и девойки. Занятията по бокс и кикбокс за жени са специално съобразени с физиката и психиката им.

Спортен клуб Бастет предлага алтернатива за жени, които, без да се обвързват с конкретен спорт, искат да се поддържат във форма. Комбат трейнинг представлява интензивен общоразвиващ комплекс за всички мускулни групи, регулиране на теглото и развиване на всички физически качества у човека – сила, гъвкавост, издръжливост, бързина и ловкост – предпоставки за хармонично и здраво тяло, дисциплина и самоконтрол.
Tyxo.bg counter
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg